Zahájena výzva na EUSEW 2017

15. 02. 2017

20. až 22. června 2017 se bude v Bruselu konat již 12. ročník konference EUSEW (Evropský týden udržitelné energie), který nyní spouští výzvu – organizátoři hledají pro tuto dynamickou akci výjimečné a inspirativní návrhy, jak novým způsobem podpořit obnovitelné zdroje energie a energetickou účinnost.

Téma letošního ročníku zní "Čistá energie pro všechny Evropany". Téma vychází z balíčku návrhů Evropské komise, jehož cílem je do centra problematiky udržitelné energie umístit uživatele a celkový růst.

Současně se otevírají nominace na Evropskou cenu udržitelné energie, která je jedním z vrcholů konference.

Tato ocenění za významné inovace v oblasti podpory čisté, bezpečné a účinné energie budou vyhlášena na prestižním ceremoniálu v rámci EUSEW 2017.

Informace a přihlášky naleznete na webu EUSEW. Obě výzvy budou ukončeny 3. března 2017.

Pokud máte zájem, aby se tato akce více projevila i ve vaší lokalitě, zorganizujte Den energie – tato aktivita se snaží do budování a posílení Energetické unie (Energy Union) zapojit veřejnost a energeticky zainteresované subjekty a osoby.

I pro tyto aktivity byla nyní spuštěna registrace, kdy na webu EUSEW můžete vaši akci zařadit na mapu Energetických dnů, a zároveň tam najít i několik tipů pro zajištění úspěchu akce.

Podrobné informace viz eusew.eu(link is external)

Zdroj: http://www.eltis.org/discover/news/eusew-2017-calls-now-open

Aktuality