Přihlaste svůj projekt do soutěže EPA Awards 2021.

13. 07. 2020

Vybudovali jste ve vaší obci nový parkovací dům? Uvedli jste v posledních letech do provozu nějakou parkovací inovaci, třeba i jen lokálního významu? Vyřešili jste ve vaší firmě nebo obci problémy s parkováním? Porovnejte kvalitu Vašeho řešení s podobnými projekty jinde v Evropě v desátém ročníku soutěže EPA Awards 2021.

 Evropská parkovací asociace tuto soutěž pořádá každé dva roky a vyhlášení probíhá vždy v rámci Kongresu EPA, jehož další ročník se bude konat ve dnech 6.-8. října 2021 v Bruselu.

Soutěže se můžete zůčastnit v celkem pěti kategoriích:

  1. nové parkoviště,
  2. renovace původního parkovacího objektu,
  3. projekt uličního parkování,
  4. inovace v parkování,
  5. marketing a komunikace.

V předchozím ročníku se soutěže za asistence ČPA zúčastnil první český zástupce - hl. m. Praha se se svým projektem Nové koncepce zón placeného stání umístilo na druhém místě ve své kategorii. Projekty všech finalistů minulých ročníků včetně projektu hl. m. Prahy jsou k dispozici na webu EPA.

Budeme velmi rádi, pokud se mezi Vámi i pro následující ročník najdou zájemci o účast v soutěži. ČPA Vám nabízí své zkušenosti i pomoc s přípravou představení soutěžního projektu. Termín pro zaslání přihlášek do soutěže je 18. leden 2021.

Pozn.: Do soutěže se mohou přihlásit projekty dokončené v letech 2019 a 2020.

EPA Awards 2019 - projekty finalistů

Více informací o soutěži EPA Awards 2021

Modul: Novinky