Adventní kalendář CityChangers 2020

29. 11. 2020

Také jste se jako děti těšili na Vánoce? Možná k tomu přispěl i adventní kalendář, který odpočítává dny do Vánoc. Že jste ho nikdy neměli a vždy po něm toužili? Letos ho pro Vás připravíme my! Namísto sladkostí v něm najdete každý den příběh proměny nebo vzkaz od osobností, které se připojily k iniciativě CityChangers.
Na sociálních sítích tak od začátku prosince najdete každý den jeden příspěvek, za kterým vždy stojí konkrétní osobnost, zástupce iniciativy CityChangers.

  

Do konce tohoto roku budou dokončeny dva zásadní dokumenty pro oblast dopravy a mobility. Prvním z nich je Koncepce městské a aktivní mobility, která vzniká na půdě Ministerstva dopravy. A zároveň s tím se tvoří i Metodika plánů udržitelné městské mobility SUMP 2.0

Teze obou dokumentů se představují prostřednictvím příběhů CityChangerů - lidí, kteří stojí za změnami, a jsou zárukou, že koncepce bude důvěryhodným materiálem a posune česká města a regiony směrem k vyšší kvalitě života. 

CityChangers je platforma, kterou tvoří především aktivní lidé v místních komunitách. K iniciativě se mohou připojit nevládní organizace, zástupci místních komunit, politici nebo úředníci konkrétních měst, firmy, školy a další instituce.

Chcete být jedním z nich? Napište nám svůj příběh na info@dobramesta.cz.

 

Adventní kalendář CityChangers 2020
Modul: Novinky