Deset let spolupráce pro udržitelnou mobilitu v městech

28. 03. 2023

Spolek Partnerství pro městskou mobilitu slaví v roce 2023 své desetileté výročí. Za tuto dobu se počet členů zvýšil z původních dvaceti na více než stovku měst, krajů a dalších odborných organizací. Na nedávné valné hromadě byly schváleny aktivity na rok 2023 a přijato deset nových členů.

Cílem spolku Partnerství pro městskou mobilitu je propagovat udržitelnou a ekologickou dopravu v městských oblastech. Spolek podporuje a rozvíjí dopravní politiku, která bude šetrná k životnímu prostředí a zároveň udržitelná. Občanům se snaží přiblížit výhody udržitelné mobility a podporuje vznik projektů, které ji propagují.

V současné době spolek Partnerství pro městskou mobilitu nabízí řadu aktivit pro odborníky i širokou veřejnosti. Mezi ně patří například workshopy, semináře, soutěže, participační akce a další. Všechny aktivity jsou zaměřeny na podporu udržitelné dopravy v městských oblastech.

Zápis z valné hromady a schválená rozhodnutí budou v nejbližších dnech zveřejněny na webu dobramesta.cz.

 

 Děkujeme za Vaši podporu, ať už v rámci projektů Citychangers Česko, 10.000 kroků, Cena Víta Brandy nebo Cyklovize 2030.

  

Ke stažení:

 

Deset let spolupráce pro udržitelnou mobilitu v městech
Modul: Novinky